Green Park Sofia е затворен жилищен комплекс от еднофамилни къщи, разположен на слънчево място в подножието на Витоша и Люлин планина срещу кв.Владая, предлагащ къщи или терени за хора с високи изисквания към качеството на живот.

Проекта се намира в непосредствена близост до бившия санаториум за белодробни заболявания към правителствена болница “Лозенец”, построен през 1935 г. след 3 годишен подбор и оценка на качеството на въздуха.

Планината естествено се слива с комплекса и осигурява един неповторим контакт с природата. Усещането за простор и чист въздух са нашето богатство. Ние осъзнаваме това и за да го съхраним предлагаме като единствено решение на нашите клиенти възможно най-екологичния начин за отопление, а именно геотермалното. Геотермалната енергия е възобновяема енергия от ядрото на Земята. Тя е постоянна, екологично чиста и практически неизчерпаема.

Накрая, но не на последно място локацията на затворения комлекс осигурява и лукса да се наслаждаваш на 360° панорамни гледки от еднофамилните къщи.

 

За да заредите местоположението на комплекса моля отворете линка по-долу с приложението Google Earth от вашия смартфон или компютър.

[location]