РЗП – м2

С удоволствие Ви представяме еднофамилна къща  “ORION” – част от Втори етап а строителство на Green Park Sofia!

 

АРХИТЕКТУРА

Къщата е проектирана с внимание към детайла и впечатлява със съвременната си визия и архитектура. На първото жилищно ниво са разположени дневна с трапезария и кухня, спалня и баня с тоалетна. Покрита веранда с площ от 23,5 кв. м. и с директна връзка с живописния двор дава възможност за пулноценен отдих. На второто ниво се намират родителската спалня със самостоятелна баня и балкон, три спални с обща баня, коридор.  Високи тавани, големи прозорци и функционално разпределение съобразено със съвременните тенденции в интериора гарантират високия стандарт на живот на обитателите. Къщата разполага с гараж за четири автомобила достъпен от нивото на улицата. На полуподземното ниво са разположени още антре, склад и техническо помещение.

 

ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

-Главната носеща конструкция на сградата е стоманобетонна.

-Системите за топлоизолация, хидроизолация, дограма и входна врата отговарят на стандартите за ”нискоенергийни къщи“.

-В детайла на фасадата са заложини естествено дърво, керамика и облицовка цвят графит.

-Стандартните отоплителни тела са напълно заменени с подово отопление – най-ефективната и най-архитектурно издържана инсталация.

-Отоплението на къщите е предвидено да се извършва посредством термопомпа, което е един от най-екологичните  варианти за отопление на къщи. /Системата се доплаща допълнително/

 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ

-Водопровод и канализация се изпълняват до определени точки в различните помещения. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби, отговарящи на всички съвременни стандарти.

-Подовете се завършват с армирана замазка, в която са заложени тръби за водно подово отопление и е вградена шумоизолация за помещенията на втория етаж.

-Стените се завършват с мазилка и шпакловка.

-Архитектурният детайл на къщата предвижда таванът на първия етаж да е видим бетон. Таванът на второто ниво се завършва със строителни плоскости и шпакловка.

-Интернет се извежда до отделните помещения.

-Изграждане на комин за вътрешна камина/по желание наклиента/.

-Дограма – PVC многокамерна с троен стъклопакет в цвят графит.

-Входна врата с изчистена визия, профил с прекъснат термомост и характеристики отговарящи на стандартите за ”нискоенергийни къщи“.

-Ограда за комплекса по архитектурен детайл.

-Вътрешна ограда между отделните къщи.

-Подготвени за озеленяване дворове.

-Изводи за дворно осветление.